Nainen lakaisee porraskäytävää

Porrassiivous

Vuodenaikojen vaihtelu luo monenlaisia haasteita ja vaatimuksia porrassiivoukselle: elämän jäljet näkyvät ja niin sen pitää ollakin. Keväisin käytävään kulkeutuu hiekoitushiekkaa ja kuraa, syksyllä lehtiä ja talvella lunta. Asiantunteva porrassiivouksemme pitää rappukäytävän turvallisena ja viihtyisänä läpi vuoden.

Säännöllinen ylläpitosiivous on olennainen osa miellyttävää arkiasumista ja ensiarvoisen tärkeä tapa huolehtia kiinteistön arvon säilymisestä. Se auttaa myös havainnoimaan porraskäytävässä tapahtuvia muutoksia ja välttämään suuria korjauskustannuksia, kun kohteesta pidetään arjessa hyvää huolta.

Siisteys on turvallisuuskysymys

Säännöllisesti huolletussa rappukäytävässä asukkaiden on turvallista liikkua. Lattiat ovat kuivat ja puhtaat, eikä roskia loju nurkissa. Siistissä rappukäytävässä ei säilytetä tavaroita, vaan se on tyhjä, paloturvallinen ja viihtyisä. Kaiteet, ovilasit ja nimitaulut on pyyhitty, matot imuroitu ja likatahrat poistettu.

Hyvä hygienia on erityisen tärkeää yhteisissä sauna- ja saniteettitiloissa. Huolehdimme ammattitaidolla myös näiden tilojen siivouksesta, desinfioinnista ja puhtaanapidosta. Siivoamme tarvittaessa myös kellarit ja muut taloyhtiön yhteiset tilat sovitun suunnitelman mukaisesti. Samalla havainnoimme tiloissa mahdollisesti ilmenevistä puutteista ja vioista ja ilmoitamme niistä heti eteenpäin.

Siisti kiinteistö houkuttelee asukkaita

Porrassiivoojamme ovat koulutettuja puhtaanapitoalan ammattilaisia. Koska työntekijämme ovat meille tärkeitä, huolehdimme heidän ergonomiastaan ja hyvinvoinnistaan eri kohteissa. Meiltä onnistuvat niin säännölliset ylläpitosiivoukset kuin harvemmin toteutettavat suursiivouksetkin. Toteutamme taloyhtiöissä myös vahaukset ja haastavat ikkunakuilujen lasien pesut.

Hyvin huollettu taloyhtiö vetää puoleensa siistejä asukkaita ja kannustaa pitämään huolta yhteisistä tiloista. Siisti rappukäytävä ja muut yhteiset tilat ovatkin taloyhtiölle näyteikkuna, joka luo ympäristöstä huolitellun vaikutelman.

Porrassiivoukseen voivat kuulua mm. seuraavat palvelut

  • porrasaskelmien ja tasanteiden pyyhintä
  • porrasaskelmien ja -tasanteiden pesu
  • rappukäytävän mattojen ja alustojen imurointi
  • lattioiden vahaukset ja hoitokäsittelyt
  • pintojen pyyhintä
  • hissien imurointi
  • ikkunapesut
  • muiden yhteisten tilojen, kuten saunan, pukuhuoneiden, kerhohuoneiden, kuntosalin, kellarin, varastojen, ullakon ym. puhdistus

Pyydä tarjous siivouspalveluistamme!

Palvelumallimme tarjoaa kaiken kokoisille ja -tyyppisille liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöille parasta mahdollista siivouspalvelua, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Jätä tarjouspyyntö tästä