Nainen lakaisee rappukäytävää

Liiketilojen siivousta. Paikallisesti, luotettavasti ja ympäristöystävällisesti.

Liiketilojen siivouspalvelumme suunnitellaan ja mitoitetaan aina tarpeittesi, toiveittesi ja kohteen erityispiirteiden mukaisesti. Laadukas lopputulos saadaan aikaan vankalla osaamisella sekä oikeilla välineillä ja aineilla.

Liiketilojen siivousta luotettavasti ja ammattitaidolla

Puhtaus on puoli ruokaa – tai liikekiinteistöissä oikeammin puoli bisnestä. Onhan tilojen siisteys eittämättä tärkeä menestystekijä, ja jopa elinehto, mille tahansa kaupalliselle liikkeelle. PHM Liikekiinteistöjen siivouspalveluun voidaan sisällyttää niin säännöllinen ylläpitosiivous kuin kausittaiset peruspuhdistuksetkin. Palvelemme paikallisesti kaiken kokoisia liikekiinteistöjä, pienemmistä marketeista ja liiketiloista aina tuhansien neliöiden ostoskeskuksiin saakka. Meiltä saat ammattilaiset myös toimistojen ja teollisuuskiinteistöjen puhtaanapitoon.

Siivouspalvelumme laadukkuus pohjautuu hyvään suunnitteluun sekä oikein mitoitettuihin resursseihin. Työntekijämme ovat kokeneita puhtaanapidon ja hygienian ammattilaisia, joilla on arjessaan käytössä ensiluokkaiset välineet ja koneet. Siivouskemikaalien saralla painotamme ympäristöystävällisiä tuotteita ja pidämme näin huolta myös toimintamme vastuullisuudesta.

Toimisto- ja liiketilojen siivouspalveluihimme lukeutuvat muun muassa:

 • Ylläpitosiivoukset
 • Suursiivoukset, esim. varastotilat
 • Rakennussiivoukset
 • Loppusiivoukset
 • Lattioiden ja portaiden peruspesut ja vahaukset
 • Ikkunoiden pesut
 • Kertaluonteiset siivousurakat esimerkiksi liikkeen muuttaessa
 • Tehostetut siivouspalvelut, desinfioinnit ja erityispesut

Ympäristövastuullinen siivous on osa ammattitaitoamme:

Ympäristöystävällisyyden perusta syntyy hyvästä työn suunnittelusta, siirtymien vähäisestä määrästä, tarpeen ja oikea-aikaisuuden mukaan toimimisesta sekä kokonaistaloudellisesti kestävistä ratkaisuista.

Omassa toiminnassamme tavoittelemme ilmastoneutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Haluamme aina auttaa myös asiakkaitamme heidän matkallaan kohti ilmastotavoitteiden saavuttamista.

Mittaamme mm. muovijätteen vähentämistä, jätesäkkien ja roskapussien menekkiä sekä työntekijöiden siirtymiä kohteiden välillä ja siivouslaitteiden energiatehokkuutta.

 • Ympäristöosaava-koulutuksen saaneet ammattilaisemme
  • valitsevat vettä ja kemikaaleja säästävät menetelmät
  • käyttävät koneita taloudellisesti
  • neuvovat asiakkaita esimerkiksi jätteiden lajittelussa
  • toimvat tiedonvälittäjänä kiinteistöhuollolle seuraamalla kiinteistön kuntoa, lämpötiloja, jätemääriä ja lajittelua

Perehdytämme siistijämme uusiin kohteisiin aina huolellisesti ja varmistamme heidän ymmärtävän tilaaja-asiakkaan toiveet ja tarpeet.  

Mitä toimitilojen ja liiketilojen siivous maksaa?

Siivouspalvelumme suunnitellaan ja mitoitetaan aina tarpeittesi, toiveittesi ja kohteen erityispiirteiden mukaisesti. Laadukas lopputulos saadaan aikaan vankalla osaamisella sekä oikeilla välineillä ja aineilla.

Palvelumallimme tarjoaa kaikenkokoisille ja -tyyppisille liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöille parasta mahdollista huolenpitoa, joustavasti ja kustannustehokkaasti. Koska jokainen siivottava tila on erilainen, hinnoittelemme palvelumme aina tapauskohtaisesti. Nopein tapa saada siivouspalvelumme hinta selville, on ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Paulig - PHM Liikekiinteistöt

Pauligin Timo Luukkanen: ”Saamassamme palvelussa näkyy laadukkuus kautta linjan”

Tutustu siivouspalveluihimme

Haluatko tarjouksen?

Me tarjoamme kaiken kokoisille ja -tyyppisille liikekiinteistöille parasta siivouspalvelua, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Jätä tarjouspyyntö