Paikallinen mestari vai pohjoismainen konserni?
Miksei molemmat.

Tarjoamme tehokkainta kiinteistöpalvelua lähellä sinua. Uskomme paikalliseen palveluun, jolla on Pohjolan kokoiset voimat. Olemme yrittäjähenkisiä ja reiluja paikallisia ammattilaisia.

PHM Liikekiinteistot

Olemme liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöiden kiinteistöpalveluiden tuottamiseen erikoistunut yhtiö. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Meillä työskentelee yli 150 ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaitamme kaikissa kiinteistön ylläpitoon liittyvässä.

Meille lumimyrsky tai hellekesä ei tule yllätyksenä. Suunnitelmallinen toimintamme ja pitkän kokemuksen tuoma varmuus takaavat turvalliset pihat ja toimivat olosuhteet kiinteistöissä säällä kuin säällä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Toimimme:

  1. Yrittäjähenkisesti eli tartumme asioihin aloitteellisesti.
  2. Reilusti eli pidämme sen mikä on sovittu – silloin kun sovittu.
  3. Vastuullisesti eli huomioimme ihmiset, ympäristön ja säädökset.

Työntekijämme pitävät huolen siitä, että asiakkaidemme arki on turvallista, sujuvaa ja viihtyisää. Vastuullisen työmme tulos on tyytyväinen asiakas.

PHM Liikekiinteistöt on osa PHM Groupia. PHM Group on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän elinpiiriinsä liittyvistä kiinteistöistä. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yhtiöistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet.

Vankkaa ammattitaitoa pitkällä kokemuksella

Talosyke Oy:n nimi vaihtui 1.6.2022 PHM Liikekiinteistöt Oy:ksi. Uudistuksen myötä Talosyke toiminimenä siirtyi historiaan ja syntyi liike, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjä palveleva PHM Liikekiinteistöt yhtiö. Uudistus johtuu halustamme panostaa vahvasti liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen huoltoon ja ylläpitoon. Samassa yhteydessä Kotikatu Liikekiinteistöjen liiketoimintaa järjesteltiin uudelleen ja siirsimme liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen huoltoliiketoiminnan 1.6.2022 alkaen PHM Liikekiinteistöt Oy:lle.

Muutoksen myötä Talosykkeen asuinkiinteistöasiakkaat siirtyivät kanssamme samassa konsernissa toimivan Kotikatu Oy:n hoitoon. Uudistuksen myötä Talosyke toiminimenä siirtyy historiaan, mutta tuttu henkilöstö jatkaa työskentelyä kuten tähänkin asti. Talosyke on perustettu vuonna 2009 ja Kotikatu vuonna 1989. Kotikatu on myös osa PHM Groupia.

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?

Ota meihin yhteyttä