Kiinteistön ulkoalueiden ja pihojen hoito on tärkeä osa päivittäistä työtämme. Kesällä leikkaamme nurmikkoa ja pidämme huolta pihan vihreydestä, syksyllä keräämme lehdet ja valmistelemme kasvit talviaikaan. Kun talven lumimyräkkä iskee, traktorit ja lumikolat ovat valmiina hommiin. Talvikeleillä huolehdimme lisäksi, että kiinteistön kulkuväylät ovat hiekoitettuja ja hyvässä käyttökunnossa. Ulkoalueiden ja pihojen hoitoon kuuluu myös säännölliset roskakierrokset kiinteistöjen alueilla.

Kiinteistöjen tarpeita vastaava kalusto on tärkeä osa ulkoalueiden hoitoa. Meillä kalusto on omaa, hyvin huollettua ja osaavien kuskien ajamaa. Konerikkon sattuessa korvaavaa kalustoa saadaan nopealla aikataululla konsernimme muista yksiköistä.

Me huolehdimme kiinteistösi pihasta kuin omastamme. Huolellisesti hoidettu piha ja siistit ulkoalueet lisäävät viihtyvyyttä ja nostavat kiinteistön arvoa.

Liukkaalla Stadissa vedetään pannut, mutta Oulussa kojahdetaan. Siksi on hyvä, että liukkaudentorjunnasta vastaa paikallinen.

Vastuullisuus on meille arkisia valintoja. Suunnittelemme ajoreitit ekologisesti ja optimoimme huoltoalueitamme sopimuskannan mahdollisten muutosten mukaisesti. Hankimme lähtökohtaisesti vähäpäästöistä kalustoa ja koneita. Panostamme myös sähkökäyttöisiin työvalineisiin kuten lehtipuhaltimiin ja pensasleikkureihin.

Pyydä tarjous ulkoalueiden hoidosta

Tarjouspyyntölomake