Mies imuroi ilmastointiputken päältä

Tuotanto- ja teollisuustilojen siivous

Merkittävä osa tuottavuutta, työturvallisuutta ja työhyvinvointia ovat siistit ja puhtaat työtilat, olipa kyse sitten minkälaisesta tuotantotilasta tahansa. Tärkeää on myös, että tuotanto ja siivous toimivat yhteispelillä.

Teollisuussiivouksen moniosaajina meillä on kokemusta monenlaisista tuotantolaitoksista, kokoonpano- ja logistiikkatiloista sekä varastoista. Hyvä hygienia ja siisteys ovat työpaikoilla avaintekijöitä. Tärkeintä on kuitenkin, että siivous tehdään työturvallisuus ja työn oikea-aikaisuus huomioon ottaen. Otamme toiminnassamme huomioon tuotantoprosessin erityispiirteet, tietoturva-asiat ja hyödynnämme tuotannon seisokkiajat.

Ammattitaitoinen siivous takaa katkeamattoman toiminnan

Kaikki teollisuussiivoojamme ovat ammattitaitoisia ja juuri tuotanto- ja teollisuuskohteiden siivoamiseen koulutettuja. Toimintaympäristön tuntemus takaa, että he ovat tottuneita työskentelemään vaativissa olosuhteissa ja saamaan raskaimmankin lian pois. Osaavat työntekijämme auttavat sinua ja yritystäsi luomaan toimivat olosuhteet parhaan mahdollisen toiminnan aikaansaamiseksi, lisäarvon luomiseksi ja jatkuvien tuotantoprosessien ylläpitämiseksi.

Hyödynnämme työssämme isoja siivouskoneita ja tarvittaessa erikoispuhdistusaineita. Näin pystymme pitämään haastavatkin tilat puhtaina. Onnistuneella lopputuloksella on vaikutusta myös työterveyteen, kun esimerkiksi pölytasoja saadaan pidettyä maltillisina. Pölyjen pyyhkiminen myös esimerkiksi sähkökaapeleiden päältä on olennainen osa työ- ja paloturvallisuutta sekä työtilojen ilmanlaadusta huolehtimista.

Jokaisen kohteen siivous suunnitellaan aina tapauskohtaisesti, jotta tilan ja työn erityispiirteet sekä alan standardit ja laatukriteerit saadaan otettua mahdollisimman hyvin huomioon. Hyvä suunnittelu varmistaa asiakkaalle keskeytymättömän toiminnan ja työtehon ja tekee myös työnteosta turvallista kaikille. Osa siivouksen ammattitaitoa on myös osata ottaa huomioon siivouksesta työpaikalla mahdollisesti aiheutuvat fysikaaliset, kemialliset, psyykkiset kuin työergonomisetkin riskit. Suunnittelu- ja perehdytysvaiheessa on tärkeää käydä läpi kohteen riskikartoitukset, hätäpoistumistiet ja kokoontumisalueet sekä valot ja mahdolliset muut työhön ja työtilaan liittyvät erityispiirteet.

Siisteys on välittämistä

Varsinaisten työtilojen, kuten teollisuushallien, varastojen, konepajojen, erikoistilojen ja puhdas- ja tuotantotilojen lisäksi teollisuussiivoukseen kuuluu myös tauko- ja pukutilojen puhtaudesta ja siisteydestä huolehtiminen. Viihtyisässä tilassa taukoilu edistää työtehoa ja lisää työntekijöiden viihtyvyyttä.

Henkilöstö-, toimisto- ja kokoustilojen siisteys vaikuttaa työntekijämielikuvan ohella ratkaisevasti asiakasmielikuvaan ja yrityksen imagoon. Puhtaat ja siistit työtilat antavat huolellisen vaikutelman myös yrityksen tekemisen laadusta. Oikea-aikainen siivous takaa myös häiriöttömän tuotannon. Hyvin suunniteltu siivous on panostus myös yrityksen hiilijalanjälkeen, sillä sen yhteydessä käsitellään muun muassa kierrätykseen, vedenkulutukseen, ja siivoukseen käytettäviin kemikaaleihin ja materiaaleihin liittyviä kysymyksiä. Siksi se kannattaa suunnitella hyvin.

Me välitämme myös omista työntekijöistämme. Siksi heillä on aina asianmukaiset turvavarusteet, kuten turvakengät, -liivit ja -kypärä sekä suojalasit. Useimmilla teollisuussiivoojillamme on myös työturvallisuuskortti. Säännöllisellä henkilöstön osaamisen päivittämisellä ja kehittämisellä varmistamme, että heidän osaamisensa kohteiden siivouksesta ja niiden vaatimuksista on aina ajan tasalla.

Teollisuussiivous voi sisältää mm. seuraavia palveluja

  • Lattioiden siivoukset koneellisesti ja käsin
  • Pölyjen pyyhkimiset haastavistakin kohteista
  • Erilaiset koneelliset pesut
  • Roskisten tyhjennykset
  • Kosketuspintojen lavuaarien ja WC:iden puhdistukset
  • Tuotantokoneiden puhdistukset
  • Robotiikan hyödyntäminen

Pyydä tarjous siivouspalveluistamme!

Palvelumallimme tarjoaa kaiken kokoisille ja -tyyppisille liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöille parasta mahdollista siivouspalvelua, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Jätä tarjouspyyntö tästä