Naiset siivoavat ravintolatiloja

Ravintolasiivous

Ravintola on paikka, jonne tullaan nauttimaan, olipa kyse sitten nopeasta lounaasta tai pitkän kaavan mukaisesta päivällisestä. Siistit ja viihtyisät tilat houkuttelevat asiakkaita ja luovat mielikuvan siitä, että ravintolassa huolehditaan siisteyteen, puhtauteen ja hygieenisyyteen liittyvistä asioista huolellisesti.

Viihtyisät asiakastilat, puhtaat ja siistit vessat sekä kiiltävät pinnat ovat ravintolan asiakkaille merkki siisteydestä ja turvallisuudesta, siitä, että asiakkaasta ja hänen turvallisuudestaan huolehditaan. Siisteys ja puhtaus edistävät myös ravintolan myyntiä ja näkyvyyttä.

Asiantuntevaa & luotettavaa puhtaanapitoa

Elintarvikealalla siivous vaatii esimerkiksi elintarvikestandardien huomioon ottamista, joiden noudattaminen on asiakasturvallisuuden ja asiakaskokemuksen kannalta ensiarvoisen tärkeää. Siivoamme niin kahviloita, ravintoloita, leipomoita kuin yökerhoja. Huolehdimme siitä, että otamme aina työssämme huomioon voimassa olevat turvallisuusmääräykset, ja varsinkin keittiöissä noudatamme erityistä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Kaikki ravintolasiivoojamme ovat koulutettuja näiden kohteiden vaatimuksiin, heillä on kokemusta erityisen vaativasta hygieniatyöstä ja aseptisen järjestyksen noudattaminen on heille osa työrutiineja. Ravintolasiivoukset hoidamme pääsääntöisesti ravintoloiden aukioloaikojen ulkopuolella. Otamme työssä huomioon myös Oiva-raporttiin liittyvät vaatimukset. Lisäksi kaikilla ruuanvalmistus- tai muissa elintarvikkeisiin kosketuksissa olevissa tiloissa toimivilla työntekijöillämme on hygieniapassi.

Joustavaa vuorovaikutusta & pitkäjänteistä suunnittelua

Säännöllinen siivous pitää ravintolan pinnat, huonekalut ja välineet hyvässä kunnossa ja siisteinä mahdollisimman pitkään. Näin niiden käyttöikä kasvaa, eikä mittavia uusintoja tarvitse tehdä usein. Kaikki siivoojamme tuntevat elintarvikehygienian perusasiat sekä infektioiden leviämistavat ja tiedostavat käsihygienian merkityksen elintarvikealalla.

Kaikki ravintolasiivoukset suunnitellaan kohteiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Näissä sopimuksissa tarkastellaan erityisesti siivouksen laajuutta, käytettäviä menetelmiä, välineitä ja puhdistusaineita. Jatkuva ja joustava vuorovaikutus takaa, että muutoksia saadaan tarpeen vaatiessa tehtyä ripeästikin, ja siivouksen laadusta voidaan keskustella avoimesti. Lisäksi pyrimme siihen, että kohteessa olisi aina sama tuttu siivooja.

Ravintolan siivous voi pitää sisällään muun muassa seuraavia asioita

  • ylläpitosiivous päivittäin tai sovitulla syklillä
  • lattioiden imurointi ja pyyhintä kostealla
  • pintojen puhdistus
  • paperitelineiden ja annostelijoiden täytöt
  • lattioiden vahaus
  • ikkunoiden, peilien ja muiden lasipintojen pesu
  • ständien ja ulkotilojen puhtaanapito

Pyydä tarjous siivouspalveluistamme!

Palvelumallimme tarjoaa kaiken kokoisille ja -tyyppisille liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöille parasta mahdollista siivouspalvelua, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Jätä tarjouspyyntö tästä