Rakennusten loppu- ja erikoissiivous

Rakennusten loppu- ja erikoissiivoukset vaativat erityistä osaamista. Huolehdimme vahvalla ammattitaidolla puolestasi kummastakin.

Loppusiivouksessa huolehditaan, että rakennus on valmiina käyttöönottoon rakennustöiden päättymisen jälkeen. Siivouksessa noudatetaan tarkkoja puhtausvaatimuksia muun muassa rakennusvaiheen aikaisten epäpuhtauksien osalta. Rakennuksen aikaisen erikoissiivouksen avulla huolehditaan muun muassa rakennustyömaan työturvallisuudesta, joten siitä ei kannata lähteä tinkimään.

P1-laatuluokan puhtaanapitoa

Kokeneilla ja koulutetuilla puhtauspalvelutyöntekijöillämme on vahva vaativan P1-siivoustyön osaaminen. Se tarkoittaa, että työmme täyttää pölyntorjuntamenetelmille, siivoukselle ja valmiin rakennuksen puhtaudelle asetetut standardit.

Tällöin rakennuksen pinnoilla ei ole irtolikaa, kuten puu-, betoni- tai kipsipölyä, ja pintojen suojamuovit ja -pahvit on poistettu. P1-siivouksella varmistetaan, että ilmanvaihto on turvallista käynnistää ilman, että rakennuspöly kulkeutuu laitteistoon. Lisäksi loppusiivoukseen kuuluu kaikkien pintojen puhdistus ja pyyhintä, jotta viimeisetkin pölyt ja tahrat tulevat varmasti poistettua.

Hallitsemme myös rakentamisen aikaisen siivouksen

Koulutettu siivoustiimimme on perehdytetty erityisesti rakennus- ja saneerauskohteiden puhtaanapitoon. Tiimin käytössä on useita erikoisvälineitä, ja työntekijöillä on voimassa olevat työturvallisuuskortit. Tiimimme tekee myös vaativat ikkunanpesut, joissa käytetään apuna nostimia ja varsia, sekä erilaiset lattioiden vahaukset ja tekstiililattioiden pesut. Huolehdimme puolestasi myös rakentamisen aikaisesta siivouksesta ja raivauksesta.

Loppusiivouksissa asunnot siivotaan muuttokuntoon uusia asukkaita varten. Olemme erikoistuneet myös liiketilojen ja julkisten rakennusten loppusiivouksiin. Oikein tehty ja standardien mukainen siivous varmistaa rakennuksen turvallisen käyttöönoton juuri siihen tarkoitukseen, jota varten se on rakennettu. Huolehdimme myös niiden sokkeleiden ym. siivouksesta ja puhdistuksesta.

Rakennusten loppu- ja erikoissiivoukseen voi sisältyä muun muassa seuraavia palveluja:

  • rakentamisen aikainen raivaus
  • työmaa-aikainen ylläpitosiivous
  • saneeraustyömaan pölynhallinta ja siivous
  • nosto- ja liukuovien puhdistus
  • liukuportaiden puhdistus
  • rakennustyömaan työturvallisuudesta huolehtiminen

Pyydä tarjous siivouspalveluistamme!

Palvelumallimme tarjoaa kaiken kokoisille ja -tyyppisille liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöille parasta mahdollista siivouspalvelua, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Jätä tarjouspyyntö tästä