Naiset kahvitauolla

Tule mukaan
parhaaseen tiimiin!

Pidämme huolta työntekijöistämme. Meille on tärkeää, että jokaisella on hyvät puitteet työntekoon ja mahdollisuus kehittyä työssään.

Kiinnostaako kiiinteistöpalveluala? Nautitko asiakaspalvelusta, ulkona työskentelystä tai kiinteistön teknisten valmiuksien ylläpidosta? Meillä työskentelee esimerkiksi kiinteistönhoitajia, siivoojia, asentajia ja konekuskeja. Tule meille töihin!

Meidän matkassamme ei tarvitse valita ison konsernin tai tutun paikallisen työnantajan väliltä. Meiltä saa molempien parhaat puolet. Pääset osaksi paikallista tiimiä, jonka taustalla on tarvittaessa isot muskelit.

Koska juuremme ovat yrittäjyydessä, arvostamme aloitteellisuutta, reiluutta ja vastuun kantamista.

Tarjoamme monipuolista työtä vaihtelevilla työajoilla. Tarjolla on vakituista ja kokoaikaista työtä tai osa-aikatyötä, mikä elämäntilanteesesi kulloinkin sopii. Joustavat työmahdollisuutemme mahdollistavat toimivan arjen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainon. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta kiinteistöpalvelualalta, meiltä saat kattavan perehdytyksen ja sinua tukevan esihenkilön.

Mikäli avoimia paikkoja ei juuri nyt ole, täytä alla oleva hakemuslomakkeemme ja olemme sinuun yhteydessä heti kun sinulle sopiva työpaikka avautuu.

Katso avoimet työpaikkamme

Katso tietosuojaselosteestamme, miten käsittelemme työnhakijoilta keräämiämme henkilötietoja.

Tutustu henkilöstöömme!