Siivoojat siivoavat palvelutalon käytävää

Palvelutalojen siivous

Palvelutalojen siivous asettaa tekijälleen aivan erityisiä vaatimuksia. Hoito- ja hoivakodit ovat usein kodinomaisia ympäristöjä, joissa erinomaisen hygieniatason lisäksi viihtyisyys ja kodikkuus ovat asukkaiden, vierailijoiden ja työntekijöiden kannalta tärkeitä huomioon otettavia seikkoja.

Onnistunut palvelutalon siivous vaatii tarkkaa ja suunnitelmallista työtä sekä kykyä reagoida nopeasti siivousta vaativiin asioihin. Lisäksi siivous tehdään laitosten arjessa, jolloin on tärkeää tuntea myös laitoksen päivä- ja viikkorytmit sekä kunnioittaa asukkaiden, vierailijoiden ja työntekijöiden rauhaa.

Suunnitelmallista työtä laadukkailla välineillä

Palvelutalojen siivouksessa aseptinen työ- ja siivousjärjestys ovat ensiarvoisen tärkeitä. Hyödynnämme työssä erilaisia mikrokuituvälineitä ja valitsemme puhdistusaineet huolella lian mukaan sekä käytämme vain puhtaita siivousvälineitä. Käytössämme ovat muun muassa mikrokuituvälineet, jotka ovat erityisen hygieenisiä.

Hoito- ja hoivakotien puhdistuksen tavoitteena on turvallisuuden ja viihtyisyyden ylläpito tehokkaasti ja suunnitelmallisesti. Näin siivouksen ohella tulevat huolletuiksi ja hoidetuiksi erilaiset pinnat ja muut laitoksen erityistä huoltoa ja siivousta vaativat tilat.

Sydämelliset & osaavat tekijät jättävät puhtaan jäljen

Kaikki palvelutalojen siivouksia tekevät työntekijämme on koulutettu ja perehdytetty niiden kohteiden siivoukseen, joista he ovat vastuussa. Lisäksi koulutamme ja ohjeistamme tarpeen vaatiessa laitoksen henkilökuntaa oikeanlaiseen siivoukseen. Pyrimme myös luomaan laitoskohtaista osaamista nimeämällä laitoksille omat siivoojat, jotka tulevat tutuiksi myös asukkaiden ja työntekijöiden kanssa.

Erityisen tärkeää palvelutaloissa on huolehtia kosketuspintojen ja tasojen puhtaudesta, sillä niitä koskettavat paljain käsin useat käsiparit päivässä. Puhdistamme päivittäin muun muassa ovenkahvat, työtasot, hanat, hissinapit ja WC-istuimien vetimet. Epidemia-aikoina teemme tarpeen mukaan tehostettua ja desinfiointisiivousta.

Olemme tavoitettavissa helposti ja autamme nopeasti akuuttia reagointia vaativissa tarpeissa. Iloiset työntekijämme jättävät jälkeensä sydämellisen tunnelman.

Palvelumme voi sisältää sovitusti muun muassa seuraavia asioita:

  • viikkosiivoukset
  • suursiivoukset
  • ikkunoiden pesut
  • WC-tilojen pesut
  • parvekkeiden pesut
  • mattojen tuuletukset ja tamppaukset
  • viherkasvien kastelu ja hoito

Pyydä tarjous siivouspalveluistamme!

Palvelumallimme tarjoaa kaiken kokoisille ja -tyyppisille liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöille parasta mahdollista siivouspalvelua, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Jätä tarjouspyyntö tästä