Saat meiltä modernit ja perinteiset kiinteistötekniikan ratkaisut

Liikekiinteistöt ovat rakennuksia, joiden ”pellin alta” löytyy nykypäivänä yhä enemmän automatiikkaa, digitaalisia ratkaisuja ja etäohjattavia järjestelmiä. PHM Liikekiinteistöt on paikallinen kumppani, jonka monipuolinen palvelupaletti pitää sisällään myös kiinteistöautomaatioon liittyvät tehtävät: vikakorjauksen, ohjauksen, valvonnan ja säätämisen.

Pidämme huolen, että järjestelmät toimivat kuten pitää ja että sisätilat ovat pysyvästi miellyttäviä ja turvallisia kaikille niiden käyttäjille. ­Talotekniikan suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen ylläpito on aina ekoteko sekä valinta myös kiinteistön arvon säilymisen puolesta.       

Meille on tärkeää, että talotekninen erikoisosaamisemme on jatkuvasti ajan tasalla ­– eteneehän digitalisaatio myös kiinteistönhoidon saralla juuri nyt melkoisin harppauksin. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen, jotta sinä saat palvelustamme parhaan mahdollisen hyödyn.

Myös perinteisemmät kiinteistön lämmitykseen, viemäröinteihin, ilmanvaihtoon sekä sähköjärjestelmiin liittyvät tehtävät ovat ominta alaamme. Kysy lisää!

Kiinteistötekniikan palvelumme kattaa mm. seuraavat kiinteistötekniset osa-alueet:

  • Rakennusautomatiikka ja etäohjaus
  • Lämmitys ja jäähdytys
  • Ilmanvaihto
  • Hälytysjärjestelmät
  • Putkityöt
  • Sähkötyöt
Bauhaus PHM Liikekiinteistöt referenssi

Bauhausin Ari Nousiainen: “Luottamus on hyvän yhteistyön lähtökohta”

Pyydä tarjous kiinteistötekniikan palveluista

Tarjouspyyntölomake