Korkean hygienian kohteiden siivous

Korkean hygienian kohteet vaativat siivoukselta erityistä huolellisuutta ja ammattitaitoa. Koulutetut tekijämme huolehtivat siitä, että tiloissa on turvallista työskennellä ja olla. Korkean hygienian kohteiden puhtaus ja siisteys ovat toimivan terveydenhuollon vankka kivijalka.

Lääkäriasemien-, terveysasemien-, hammashoitoloiden-, hoivakotien-, sairaaloiden-, lääketehtaiden- ja muiden korkean hygienian kohteiden siivoukset.

Nämä hoitoympäristöt asettavat siivoukselle haastavia vaatimuksia niin asiakkaiden, potilaiden kuin henkilöstön työviihtyvyyden ja -turvallisuuden näkökulmasta.

Huipputason osaajat apunasi

Hyvin suunnitellulla ja ammattitaitoisella siivouksella ja puhdistuksella estetään mikrobien lisääntymistä ja leviämistä, jonka takana on aseptisen puhdistusjärjestyksen noudattaminen sekä oikeiden, kohteeseen sopivien välineiden ja aineiden hyödyntäminen. Kohteiden pinnat puhdistetaan aina, vaikka näkyvää likaa ei olisikaan, ja puhdistuksessa käytetään aina oikeanlaisia ja puhtaita liinoja ja kullekin lialle soveltuvia puhdistusaineita.

Kumppanina olemme joustava, proaktiivinen ja pyrimme varmistamaan mahdollisimman hyvin, että tekijöiden vaihtuvuus kohteissa olisi niin vähäistä kuin mahdollista. Tekijöillämme on työssään aseptinen omatunto, ja he ymmärtävät käsihygienian merkityksen sekä sairaalahygienian perusteet.

Hyvä suunnittelu ja tarkat ohjeistukset takaavat onnistuneen lopputuloksen

Koska korkean hygienian kohteissa puhtaus on erityisen tärkeää, koulutamme jatkuvasti kohteissa työskenteleviä, jotta heidän osaamisensa on taatusti vaadittavalla tasolla. Teemme tiloihin myös käyntejä ja ohjaamme ja opastamme tekijöitämme säännöllisesti. Kaikki korkean hygienian kohteiden siivoojamme ovat suorittaneet myös laitoshuoltajan koulutuksen sekä puhdastilapassin.

Erityisen vaativiin tiloihin, kuten leikkaussaleihin, sairaala-apteekkeihin ja näytteenottotiloihin teemme aina yksityiskohtaiset toimintaohjeet, joiden noudattamisella pyritään varmistamaan, että tila on taatusti turvallinen seuraaville käyttäjille. Siivouksessa käytetään asianmukaisia suojavarusteita, joiden riisumiseen ja pukemiseen annetaan koulutus. Työntekijämme tunnistavat tartuntojen synty- ja leviämistavat ja ymmärtävät vastuunsa infektioiden ehkäisyssä.

Pyydä tarjous siivouspalveluistamme!

Palvelumallimme tarjoaa kaiken kokoisille ja -tyyppisille liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöille parasta mahdollista siivouspalvelua, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Jätä tarjouspyyntö tästä