TBWA:n toimiston oleskelutila
5.9.2023 | Referenssit

Siistit tilat inspiroivat uusien näkökulmien luomiseen

TBWA\Helsinki on kansainvälinen mainostoimisto, jonka tiloissa vierailee paljon asiakkaita ja yhteistyökumppaneita joka päivä. Siksi tilojen viihtyisyydestä huolehtiminen ei ole ihan kenen tahansa juttu.

Hyvin hoidetut tilat inspiroivat luomaan asioita, joilla on merkitystä. Ne myös mahdollistavat joustavan toiminnan ja tilan uusille näkökulmille. TBWA\Helsinki on Suomen ainoa aidosti kansainvälinen markkinointitoimisto. Heillä on vuosikymmenten kokemus luovan suunnittelun, analytiikan ja teknologian menestyksekkäästä yhdistämisestä. TBWA\Helsinki luo yhdessä asiakkaiden kanssa tarinoita, jotka rakentavat merkityksen brändin ja sen yleisön välille. He ovat myös Suomen kansainvälisesti palkituin mainostoimistoketju.

Suunnitelmallista ja tavoitteellista yhteistyötä

PHM Liikekiinteistöt huolehtii TBWA\Helsingin toimitilojen päivittäisestä siivouksesta. Kerran vuodessa tiloissa tehdään myös suursiivous, jolloin koko toimiston lattiat vahataan, sekä pestään perusteellisesti ikkunat, tekstiilit, huonekalut ja työpöydät.

Ihan pienestä siivouksesta ei ole kyse, sillä TBWA\Helsingin toimistotilat, keittiöt ja WC:t muodostavat yhteensä 1 550 neliön kokonaisuuden.

– Yhteistyö PHM Liikekiinteistöjen kanssa on sujunut mallikkaasti. PHM:n yhteyshenkilö vierailee toimistollamme säännöllisesti tarkastamassa siivouksen tasoa ja kirjaa ylös mahdollisia toimenpiteitä, joita emme edes itse ole aina huomanneet. Yhteyshenkilömme PHM:llä on myös aina nopeasti tavoitettavissa, kehaisee Jenni TBWA\Helsingiltä.

Joustavaa toimintaa asiakkaan tarpeet huomioiden

PHM:n tehtäviin kuuluvat muun muassa astioiden kerääminen, lattioiden imurointi ja pesu, pölyjen ja pintojen pyyhintä, roskien vienti sekä keittiön siistiminen tiskauksineen.

– Työtahtimme on hektinen ja siivouksen laadun pitää olla priimaa, jotta saamme pyöräytettyä päivän tohinat heti aamulla käyntiin. Meillä käy päivittäin paljon asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja muita vieraita, joten toimiston pitää olla siisti ja viihtyisä joka päivä, perustelee Jenni.

–Toimistolla järjestetään usein lyhyelläkin varoitusajalla erilaisia tapahtumia, jolloin siivouksen aikatauluja tai sisältöä pitää muokata. Tällöin on erityisen tärkeää, että yhteys TBWA\Helsingin ja PHM:n välillä toimii mutkattomasti ja muuttuviin tarpeisiin voidaan reagoida tarvittaessa nopeastikin. PHM:n kanssa tämä onnistuu aina hyvässä hengessä, hän päättää.