Bauhaus PHM Liikekiinteistöt referenssi
16.6.2022 | Referenssit

Bauhausin Ari Nousiainen: “Luottamus on hyvän yhteistyön lähtökohta”

Bauhausin Vantaan yksikön apulaistavaratalopäällikkö arvostaa arjessaan PHM Liikekiinteistöjen huollon täsmällisyyttä. Kiitosta kuuluu myös tehtyjen töiden raportoinnista, joka auttaa Bauhausia toteuttamaan omia huolto- ja kunnossapitosuunnitelmiaan.

Vantaan Tammistossa sijaitsevan Bauhaus-tavaratalon apulaistavaratalopäällikkö Ari Nousiainen kertoo olleensa nykyisessä toimessaan vuodesta 2015 lähtien. Bauhausin ja PHM:n yhteistyön alkujuuret ulottuvat vielä tuota ajankohtaa aiemmalle ajalle. 

Huoltoyhtiömme on pysynyt koko oman aikani samana, ensin Talosyke ja nyt nimenvaihdoksen myötä PHM Liikekiinteistöt. Mitä sitä uusia miettimään ja kumppania vaihtamaan, kun homma rullaa toivotulla tavalla, Nousiainen sanoo.

Ulkotöitä ja talotekniikkaa laajalla skaalalla

Bauhausin tavaratalossa toimii PHM:n ohella myös yhtiön oma kiinteistönhoitaja – kollegoiden välinen työnjako on kaikille selvä.

Sisätiloissa tehtävät pienemmät huoltohommat ovat meidän oman kiinteistönhoitajan vastuulla. Suurin sarka PHM:n tontilla on ulkoalueiden ympärivuotinen hoito. He vastaavat muun muassa nurmikoiden leikkuusta, lumien aurauksesta, liukkauden torjunnasta ja roskien keruusta pihalta, eli yleisesti ottaen siitä kiinteistönhoidosta, mikä näkyy myös asiakkaillemme ja mikä on merkityksellistä brändillemme ja liiketoiminnallemme.

Bauhausilla pidetään arvossaan myös PHM Liikekiinteistöjen erikoistuneempaa ammattiosaamista. Sitä hyödynnetään muun muassa taloteknisissä töissä, joita pinta-alaltaan usean kymmenen tuhannen neliön kiinteistössä riittää.     

Ilmastointilaitteiden huollot ja suodattimen vaihdot, kattokaivojen tarkistukset, perusvesipumppaamoiden vuosihuollot ja niin edelleen. Eli monenlaisia spesiaalimpaa ammattiosaamista tarvitsemme ja sitä myös saamme, Nousiainen sanoo.

Täsmällistä ja jatkuvaa raportointia

Bauhausin tavarataloilla ympäri Suomen on yksikkökohtaiset ja standardoidut huolto- ja kunnossapitosuunnitelmat, jotka auttavat ennakoimaan vahinkoja ja minimoimaan niihin liittyviä riskejä. PHM Liikekiinteistöt pitää Nousiaisen jatkuvasti kartalla tekemistään töistä. 

Kun työ on valmis, tipahtaa siitä sähköpostiini raportti. Tästä huoltopalvelun osa-alueesta on meille iso hyöty. Saamme jatkuvasti hyvää tiedollista tukea omien suunnitelmiemme seurantaan ja toteuttamiseen. 

Nousiainen lähettää kiittävät terveisensä koko PHM-tiimin ja ennen kaikkea sen vetäjän Johannes Munckin suuntaan. Hyvä yhteistyö lähtee liikkeelle ihmisistä ja heidän asenteestaan.

Johannes on pieteetin ja palveluasenteen kaveri, joka pitänyt meidät ajan tasalla kaikista kiinteistömme huoltoon liittyvistä asioista. Hänen aktiivisuutensa vaikuttaa positiivisella tavalla oman työni sujuvuuteen, Nousiainen kuvailee.

Hyvän tiedonannon ohella Nousiainen kiittää PHM Liikekiinteistöjä suoraselkäisestä ja sanojensa mittaisesta toiminnasta. Hänen mukaansa toimivan yhteistyön tärkein elementti on luottamus.

Sovituista asioista ja aikatauluista täytyy pitää kiinni. PHM:n kanssa toimiessa olen huomannut, että näin tapahtuu. Jatketaan siis hienosti toimivaa yhteistyötä, hän tiivistää lopuksi.